Tgrt Haber
22 Şubat 2016 12:56 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59

Survivor kim elendi, Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü - Survivor 2016 eleme

Survivor 2016 kim elendi, sorusunun cevabı bu akşam belli oluyor. Survivor ünlüler, survivor gönüllüler takımı, kıyasıya mücadele ediyor. Survivor kim elendi Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü, Survivor' da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı. Survior adasından ilk kim elendi, sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları ile ortaya çıkacak. En çok merak edilen sorulardan biri Survivor ünlülerden kim elenecek. Bütün detaylar haberimizde...

Survivor kim elendi, Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü - Survivor 2016 eleme
survivor kim elendi, Survivorda kim elendi, Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü, - Survivor 2016 eleme, ünlüler eleme, survivor 2016, SMS oylaması sonuçları, survivor, yılmaz morgül, tuğba özay, survivor ünlüler, survivor gönüllüler,survivor 2016 kadrosu

Survivor 2016 kim elendi, sorusunun cevabı bu akşam belli oluyor. Survivor ünlüler, survivor gönüllüler takımı, kıyasıya mücadele ediyor. Survivor kim elendi Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü, Survivor' da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı. En çok merak edilen sorulardan biri Survivor ünlülerden kim elenecek. Survior adasından ilk kim elendi, sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları ile ortaya çıkacak. Peki dokunulmazlığı ünlüler mi gönüllüler mi kaybetti? Survivor'dan elenmesi için kimin isimleri yazıldı?
Survivor kim elendi, Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü - Survivor 2016 eleme

Survivor adasında dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı 10'a 5 ile gönüllüler takımına kaybetti. Haliyle ada konseyine eleme için giden ilk takım ünlüler oldu. Konseyde ünlüler takımındaki gruplaşma net bir şekilde ortaya çıktı. Avatan Atakan ve Yunus Günçe başta olmak üzere ünlülerin büyük bir kısmı Tuğba Özay'ı hedef aldı.

SURVİVOR ADA KONSEYİ KİM ELENECEK KİM YAZILDI?

Survivor ada konseyindeki oylamada Avatan Atakan, Ebru Öztürk ve Yunus Günçe Tuğba Özay elensin diye hem kulis yaptılar hem de adını yazdılar.
Oylama sandığından Tuğba Özay ismi çıktı. Tuğba Özay adının yazılmasına "Çok şaşırdığım bir sonuç olmadı. Dünkü yarışta benim bir hatam olmamasına rağmen kendileri öyle uygun görüp hatam olduğunu sürekli söylediler. Hakkımda kulis yaptılar. Ne kadar mert olduklarını gördük. Bugün daha yarışın ne olduğu bilinmezken kulisler yapıldığını bana sevdiğim arkadaşım söyledi. O yüzden çok şaşırmadım sağlık olsun" sözleriyle tepki verdi.

EBRU ÖZTÜRK ELENMESİ İÇİN YILMAZ MORGÜL'Ü NİYE SÖYLEDİ?

Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru Öztürk de Yılmaz Morgül ismini verince elenecek 2 isim belli oldu. Ebru Öztürk 'Neden Yılmaz Morgül'ü seçtiğini'  "Kimi söyleyeceğim çok düşünmedim. Çünkü benim burda kalbimi kıran bir kişi vardı. Ben bunu unutmadım. Benden özür dilemedi. O yüzden de Yılmaz'ı söylemek istiyorum" sözleriyle açıkladı.

YILMAZ MORGÜL ÇOK BOZULDU

Yılmaz Morgül ise 'Türk halkı görecektir kimin ne kadar doğru kimin sahte olduğunu. Gece kalk hasta diye su ver üstünü ört. Karşılığında da gördüğünüz gibi insanlık ödülü. Ben bir kişiye yanlış yaparsam gider gönlünü okşarım. Ben zaten o davranışı sergiledim" dedi.

Survivor eleme  bu akşam

Survivor 2016'nın ilk eleme gecesi bu akşam yaşanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımının bu akşam yapacağı yarışma sonucunda hangi takım knseye gidecek? Konseye ünlüler mi gönüllüler mi gidecek hep beraber izleyeceğiz. Ancak bu sezon Surivor 2016 da eleme konusunda bir ilk yaşanacak. Daha önceki yıllarda eleme gecesinde sms oylamasında yarışacak iki aday belirleniyordu. Bu sene ise aday sayısı üçe çıkacak. Daha önce olduğu gibi ada konseyinde belirlenen oylarla bir yarışmacı smse çıkacak. Daha sonra o haftanın bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan yarışmacı ikinci adayı belirleyecek. Haftanın finalinde en çok SMS alan yarışmacı da üçüncü adayı belirleyecek. Böylelikle kaybeden takımdan sms e kalan 3 kişi çıkmış olacak. Bu üç yarışmacıdan ise sms te en az oy alan yarışmacı adaya veda ederek elenmiş olacak. Survivor 2016 daki bu yenilik eleme gecelerini daha da heyecanlı kılacak.

Survivor 2016 da tüm yarışmacılar büyük ödül için yarışıyorlar. Önceki sezonlarda da görüldüğü üzere sadece fizik kuvveti yerinde olan yarışmacıların kesimn favori olması asla söz konusu değil. Bir sezon Merve Oflaz'ın nice güçlü adayları eleyip yarışmayı şampiyon olarak göğüslediğine şahit olduk. Bu sebeple bu sezonun favori yarışmacısını da belirlemek ya da tahmin etmek çok zor görünüyor. Bugüne kadar gösterilen yarışma performanslarına bakarak ünlülerin ve gönüllülerin eşit şartlarda ve kuvvette olduklarını da müşahade ettik. Dolayısıyla hangi takımın yarışmalarda galip geleceğini de kestirmek zor olmakta. Dün yapılan yarışmada ünlülerin başarılı performanslarıyla önde götürdükleri yarışmayı açık ara kaybetmeleri de gösteriyor ki hiç bir yarışmanın favorisi yok. 

Ayrıca dün yapılan yarışmada Atakan çok ağır bir kaza geçirdi. Parkurda yarışırken ayağını engele basamadığı için göğsünün üstünde engele düştü, ancak hiç bir şey olmamış gibi kalkarak yarışmaya devam etti. Zaman zaman yarışmacıların başına bu tür kazalar gelebiliyor. Geçtiğimiz sezonlarda ayağını kıran yarışmacılara dahi şahit olduk. Fakat yarışma boyunca sağlık ekibi her daim yarışmacılarla birlikte bulunuyor ve anında kaza ve olaylara müdahale edilebiliyor. Yarışmacıların "sakatım" demesi bile yarışmaya katılmama için yeterli bir sebep. Acun Ilıcalı da bu durumu "Önemli olan yarışmacıların sağlığı. Kendilerini iyi hissetmiyorlarsa kesinlikle zorla oynatmayız" diyerek konuya açıklık getiriyor.

Survivor 2016 ilk eleme gecesinde sms e hangi yarışmacılar kalacak bugünkü yarışma sonuçları belirleyecek. hangi yarışmacı sms e kaldı, Survivor SMS sonuçları bu akşam belli olacak. Adada elenen ilk yarışmacının kim olacağı henüz belli değil ancak bu akşam sms e kalan yarışmacıları öğrenmek için haberimizi takip edebilirsiniz... 
Survivor kim elendi, Tuğba Özay mı, Yılmaz Morgül mü - Survivor 2016 eleme

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...