Tgrt Haber
22 Kasım 2021 12:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Yenilikçi köpek eğitim merkezi: Hause of İstanbul

İstanbul Maltepe’de bulunan Hause of Istanbul, temelde köpeklerin pozitif düşünce ile eğitildikleri bir yer. Köpek eğitiminde çok hassas davrandıklarını ifade eden Köpek Eğitmeni Şenol Tunç, köpek oteli ve köpek taksi gibi yenilikçi hizmetler de sunduklarını ifade etti.

Yenilikçi köpek eğitim merkezi: Hause of İstanbul
house of istanbul,köpek eğitimi,köpek oteli

Hause of Istanbul olarak verdikleri hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Şenol Tunç, “Köpek temini, köpek oteli, köpek eğitimi gibi konularda hizmet sunuyoruz. Türkiye’de köpek temini ve eğitimi, yeni yeni gelişiyor. Bu nedenle her adım oldukça önemli. Biz de bunun bilincindeyiz, sunduğumuz hizmetlerde çok hassas ve titiz bir çalışma içerisindeyiz. Köpek dostlarımızı eğitirken yenilikçi bir eğitim anlayışı üzerinden hareket ediyoruz. Ayrıca eğittiğimiz köpeklerin önleyici, caydırıcı ve adli fonksiyonlarına güven duyuyoruz. Sunduğumuz hizmetlerden en yenilikçi olanları, köpek oteli ve köpek taksi.” ifadelerinde bulundu.

KÖPEK EĞİTİMİNDE POZİTİF DÜŞÜNCE

Köpek eğitiminde ödül sistemini kullandıklarını belirten Şenol Tunç, “Biliyorsunuz, Pavlov’un gerçekleştirdiği bir deney var, klasik koşullanmayla ilgili. Biz de köpek eğitimlerinde pozitif düşünceyi kullanıyoruz. Köpeğin yapmasını istediğimiz bir davranış için ödül sistemi üzerinden hareket ediyoruz. Eğer köpek verdiğimiz talimatlara uyarsa ödül alıyor, uymazsa hareketi tekrarlıyoruz.

Güçlü bir ekibe sahibiz, bu sayede çalışmalarımızı profesyonel bir şekilde yürütebiliyoruz. Köpek eğitiminde hangi yöntemleri kullanabiliriz, daha iyi nasıl hizmet verebiliriz gibi konularda kafa yoruyoruz. En iyisi olabilmek adına çalışıyoruz.” sözleriyle konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KÖPEK OTELİ VE KÖPEK TAKSİ HİZMETİ

Köpek oteli ve köpek taksi hizmetlerinden bahseden Şenol Tunç, açıklamalarında şu hususları vurguladı: Özellikle köpek oteli müşterilerimiz tarafından en fazla ilgi duyulan hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Uzun seyahatlere çıkmak zorunda kalan kişiler, köpek dostlarını nereye bırakmaları gerekeceğini bilemiyor. Biz bu konuda devreye giriyoruz. Köpek dostlarımızın bu süre zarfında beslenme ve bakımının sorunsuz şekilde yapılabilmesi için çok özel bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Dostlarımız için 12,5 m2lik nezih odalarımız bulunuyor. Bu odalarda misafirlerimizi ağırlıyoruz. Köpek taksi hizmetimiz de birçok kişinin aşina olmadığı bir hizmet türü. Köpekler bazen hastalandıklarında saldırganlaşabiliyor. Bu durumda köpekler için özel olarak dizayn edilen köpek taksiler tercih edilebiliyor. Köpek taksi ve köpek oteli gibi hizmetlerimizin oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...