Tgrt Haber
24 Temmuz 2021 12:48

Son dakika...Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitime Eylül ayında başlayacağız

Son dakika haberine göre: Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tedbirleri alarak okulların Eylül ayı içerisinde açılacağını duyurdu.

Son dakika...Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitime Eylül ayında başlayacağız
Milli Eğitim Bakanı Selçuk,yüz yüze eğitim

Türkiye’de koronavirüs önlemleri çerçevesinde milyonlarca öğrenci uzaktan eğitim gördü. Geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında okulların açılma sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye’nin okulları açmaktan daha önemli bir işi olmaması gerektiğini belirtmişti. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada ayrıca çocukları evde daha fazlam kapatılmamalı ve öğretmenler daha fazla yorulmamalı ifadelerini kullandı. Okulların açılma sürecine ilişkin tarih veren Selçuk, “Okullarımızı açmalıyız, inşallah 6 Eylül’de açacağız. Hep birlikte bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” cevabını vermişti.

BAKAN SELÇUK’TAN YÜZ YÜZE EĞİTİM İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılma sürecine ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Selçuk, yaptığı yeni açıklamada etkinliklerin yaz boyu devam ettiğini hatırlatarak, “Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir.” ifadelerini kullandı.

Son dakika...Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitime Eylül ayında başlayacağız

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...