Tgrt Haber
21 Kasım 2018 11:10

Altın fiyatları ne kadar oldu? Cumhuriyet altın Çeyrek altın fiyatları 21 Kasım

Piyasalardaki son dakika gelişmeleri altın fiyatları konusunda da yeni detayların ortaya çıkmasına neden oluyor. Haftanın ortası olan 21 Kasım Çarşamba gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? Düğün mevsiminin son günlerine geldiğimiz bu günlerde toplumun her farklı katmanından altın fiyatları araştırmaları ilgiyle sürüyor. Bazıları hediye etmek için bazıları ise birikim yapmak için incelemeler yapıyor. İşte 21 Kasım altın fiyatları!

Altın fiyatları ne kadar oldu? Cumhuriyet altın Çeyrek altın fiyatları 21 Kasım
altın,altın fiyatları,altın ne kadar,çeyrek altın,yarım altın,gram altın,altın ne kadar oldu

Ülkemizde en çok araştırması yapılan konular arasında altın fiyatları yer almaktadır. Altın fiyatları konusunun bu denli araştırılmasının nedeni kültürdür. Toplumsal hafıza ve ortak değerler kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece önemlidir. Yatırım ve birikim açısından altın en çok tercih edilen nesnelerdendir. 21 Kasım Çarşamba altın fiyatları ne kadar sorusunun cevabı detaylı analizler, anlık değişimler ve uzman yorumları haberimizde.

21 KASIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Haftanın ortası olan 21 Kasım Çarşamba altın fiyatlarını detaylı olarak açıkladığımız haberimizde sırasıyla gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarını bulabilirsiniz.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Geçtiğimiz aylarda piyasalarda yaşanan değişimlerden sonra çeyrek altın fiyatları bir dönem 450 TL'ye kadar yükseldi. Bu durum da gram altını vatandaşların tercihi yaptı. Gram altın 21 Kasım Çarşamba günü 211,45 TL'den alınırken 211,51 TL'den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 338,44 TL'den alınırken 346,15 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın fiyatları bu sabah  674,77 TL'den alınırken 692,30 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; bu sabah saatlerinde 1.353,77 TL'den alınan tam altın fiyatları 1.380,37 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını bugün 1.402,00 TL'den alınırken 1.423,00 TL'den satılmaktadır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...