Tgrt Haber
28 Nisan 2014 23:45

Bağdat Caddesi'nde F. Bahçe ve Galatasaray gerginliği

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'un uğradığı saldırı sonrası gerginlik daha da büyüyor.

Bağdat Caddesi'nde F. Bahçe ve Galatasaray gerginliği
bağdat caddesi, gerginlik, SÜPER LİG haberleri, SÜPER LİG,

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'un uğradığı saldırı sonrası gerginlik daha da büyüyor. Fenerbahçe taraftarının Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk kutladığı sırada bazı taraftarlar tarafından yağmalanan ve içindeki ürünler yakılan GS Store için bu kez sarı kırmızılı taraftarlar ayaklandı. Akşam saatlerinde Bağdat Caddesi'nde toplanan yaklaşık 100 kadar Galatasaray taraftarı, GS Store önünden yürüyüşe geçti. Sloganlar atan grubun ses bombası atarak etrafa maddi zarar verdiği öğrenildi. Öte yandan Galatasaraylı taraftarların bu yürüyüşünü duyan bazı Fenerbahçeliler de Bağdat Caddesi'ndeki Fenerium'u olası saldırıya karşı korumak için harekete geçtiği belirtildi. Bağdat Caddesi'nde yaşanan bu gelişmelerin üzerine polis ekiplerinin de güvenlik almak amacıyla TOMA ve çevik kuvveti harekete geçirdiği ifade edildi.
MECİDİYEKÖY'DE FENERBAHÇE BAYRAĞI
Galatasaraylı taraftarların Bağdat Caddesi yürüyüşünün ardından sarı kırmızılı taraftarların uğrak noktası olarak bilinen Mecidiyeköy'e dev bir Fenerbahçe bayrağı asıldı. Ardından harekete geçen Galatasaraylı taraftarlar Mecidiyeköy meydanına asılan Fenerbahçe bayrağını indirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...