Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 08:12 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 08:54

Beşiktaş stoperini altyapıdan buldu: Gözler TFF'de...

Beşiktaş haberleri: Beşiktaş, Badra Cisse'yi yerli statüsünde oynatırsa milyonlar cepte kalacak... UEFA'ya göre altyapıdan yetişen Fildişili stoper yerli ama TFF bu kuralı tanımıyor. Yönetim bu konuda federasyona başvuruda bulunacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş stoperini altyapıdan buldu: Gözler TFF'de...
Beşiktaş,Badra Cisse,TFF

Beşiktaş hazırlık maçında Werder Bremen'i 2-1 yenerken genç oyuncular performanslarıyla büyük beğeni topladı. Bunlardan biri fazlasıyla dikkat çekti: Badra Cisse...

Siyah-beyazlı yönetim stoper transferi için büyük uğraşlar verirken, yüksek maliyetlerle de baş etmeye çalışıyor. Bu süreçte Cisse'nin performansı teknik direktör Valerien Ismael'in dikkatini çekti. Fransız teknik adam, her transfer için birlikte çalıştığı Ceyhun Kazancı'ya 19 yaşındaki oyuncunun istediği özelliklere sahip olduğunu söyledi.

TFF TANIMIYOR

Badra Cisse eğer A takıma alınırsa Beşiktaş bir anda milyonlarca avroyu kasasından çıkarmaktan kurtulacak. Ancak bunun önünde ciddi bir engel var...

UEFA'nın belirlediği kurallara göre Badra Cisse, Beşiktaş altyapısından yetiştiği için yerli statüde sayılıyor. Ama Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA'nın belirlediği kuralı tanımıyor ve Badra yabancı statüsünde görülüyor.

Siyah-beyazlı yönetim, TFF nezdinde gerekli başvuruları yapıp Badra'yı yerli oyuncu olarak listeye eklemeye çalışacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...