Tgrt Haber
24 Temmuz 2022 16:35 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 17:16

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçına İtalyan hakem

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev'le golsüz berabere kalan Fenerbahçe, hafta içi rakibiyle rövanş maçına çıkacak. Bu zorlu mücadelede düdük çalacak hakem belli oldu.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçına İtalyan hakem
Fenerbahçe,Şampiyonlar Ligi,hakem

Fenerbahçe'nin Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i ağırlayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçının hakemi belli oldu.

KRİTİK MAÇA İTALYAN HAKEM

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada Irrati düdük çalacak. Irrati'nin yardımcılıklarını Filippo Meli ve Domenico Rocca yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Gianluca Manganiello olacak.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçına İtalyan hakem
Massimiliano Irrati 43 yaşında...

Sarı lacivertliler rakibini elemesi halinde bir sonraski turda Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak.

JESUS: TURU GEÇEBİLECEK KAPASİTEMİZ VAR

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, düşündüğü gibi dengeli bir maç geçtiğini söyledi.

Dinamo Kiev'in, Fenerbahçe'nin hata yapmasını beklediğini belirten Jesus, "Daha iyi olan ve gol pozisyonları üreten takım bizdik. Rakibimizin kaleyi bulan şutu bile yoktu. Biz 6 şut çektik ve bunların bazılarını gole çevirebilirdik. İkinci maçta turu geçmek için kapasitemizin olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...