Tgrt Haber
22 Haziran 2022 07:32 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 08:14

Fenerbahçe transferde atağa kalktı: İstanbul'a geliyor

Son dakika transfer haberi: Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'den bir imza daha geliyor. Son olarak Konyaspor'daki performansıyla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'nın transferinde büyük aşama kaydeden sarı-lacivertliler, savunmaya bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un özellikle kadrosunda görmek istediği Portekizli stoper Ruben Semedo'nun transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceği belirtildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe transferde atağa kalktı: İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe,Ruben Semedo,transfer

Transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe'de hareketlilik sürüyor... Hücum hattını Bruma ve Lincoln Henrique ile güçlendiren sarı-lacivertlilerde sıra savunmaya geldi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI TAMAM!

Defans hattını güçlendirmeyi amaçlayan Kanarya'da ilk hamle yurt içinden yapıldı. Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakcı'nın transferi bitti. Tarafların el sıkıştığı ve resmi açıklamanın yakın zamanda yapılacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Abdülkerim için Konyaspor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeği iddia edildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Stoper mevkisine bir takviye daha yapmayı planlayan Fenerbahçe, aradığı ismi buldu. Teknik direktör Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda hareket eden yönetim, Ruben Semedo'ya kanca attı.

SEMEDO İSTANBUL'A GELİYOR!

Bonservisi Yunanistan ekibi Olympiakos'ta olan ve görüşmelerin sürdüğü Portekizli savunmacının 2-3 gün içinde İstanbul'da olacağı iddia edildi.

Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli ödemek istemiyor. Sözleşmesi 2023'te sona erecek Semedo, geçtiğimiz sezon Porto'da kiralık olarak forma giymiş  Portekiz ekibi, tecrübeli savunmacının 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmamıştı.

Semedo geçtiğimiz sezon Porto'da 10 maçta forma giydi ve 1 kez rakip ağları havalandırdı. Stoper mevkisinde görev yapan Semedo, ön liberoda da forma giyebiliyor.

28 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takımı'nda 3 karşılaşmada görev aldı. Başarılı savunmacının güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...