Tgrt Haber
12 Ağustos 2022 18:40 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 18:52

Fenerbahçe'nin Batshuayi teklifi ortaya çıktı

Fenerbahçe transfer haberleri: Golcü bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea'de olan Michy Batshuayi için harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'nin Batshuayi teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe,Michy Batshuayi,Chelsea,transfer,Beşiktaş

Gol yollarında sorunu çözecek bir forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Birçok isim ile görüşmelerde bulunan sarı-lacivertliler, son olarak gündemine Chelsea forması giyen eski Beşiktaşlı Michy Batshuayi'yi aldı.

FENERBAHÇE'DEN 4 MİLYON EURO TEKLİF!

Yeni Şafak'ın haberine göre; Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Chelsea'nin kapısını çaldı. İngiliz kulübünün, sarı-lacivertli takımdan 7 milyon Euro bonservis ücreti istediği, Fenerbahçe'nin ise 4 milyon Euro teklifte bulunduğu öğrenildi.

Michy Batshuayi geride bıraktığımız sezon 42 maçta Beşiktaş forması giyerken, 14 gol ve 5 asistle oynadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...