Tgrt Haber
11 May 2022 08:14 - Güncelleme : 11 May 2022 08:14

Jorge Jesus’ta son viraj: İşte Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye imza atacağı tarih

Brezilya defterini tamamen kapatan 67 yaşındaki hoca, kendisine en iyi teklifi yapan Fenerbahçe’yle prensip anlaşmasına vardı. Ali Koç’un işi bitirmesi an meselesi. 67’lik hoca bu hafta imza atması bekleniyor.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Jorge Jesus’ta son viraj: İşte Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye imza atacağı tarih

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü neredeyse netleşti. “Joachim Löw mü gelsin, İsmail Kartal mı kalsın” derken başkan Ali Koç, ‘sıfır risk’ olarak değerlendirdiği Jorge Jesus’ta karar kıldı. Çok sayıda talibi olan 67 yaşındaki Portekizli teknik adam da Avrupa’da kalma arzusuyla bu coğrafyada en iyi teklifi sunan sarı lacivertlileri geri çevirmedi. Fenerbahçe’nin Devler Ligi şansı Portekizli teknik adamı cezbeden unsurlar arasında yer aldı.

PLANLAMA TAMAM

Ali Koç ile Jorge Jesus detayları konuşurken resmî imzanın bu hafta içinde atılması bekleniyor. Jesus’un birinci yardımcısı Joao de Deus şimdiden mesaiye başladı bile. El Hilal, Flamengo ve Benfica’da Jesus’un sağ kolu olan Deus, sarı lacivertlilerin maçlarını analiz edip kadro planlamasına dair görüşlerini hocaya sundu. Jesus’un bu rapor üzerinden başkan Ali Koç ile yapacağı toplantı sonrası işin resmiyete döküleceği belirtiliyor.

“EVERTON’I REDDETTİM!”

Avrupa’da kalma arzusuyla En Nassr ve Flamengo’nun tekliflerini geri çeviren Jorge Jesus, reddettiği kulüpler arasında Everton’ın olduğunu da söyledi. Portekizli hoca, “Benfica’dan ayrıldıktan sonra Everton bana teklif yaptı ancak geri çevirdim. Ben maç kazanmaya değil kupalar kazanmaya talip olan takımlarda çalışırım” dedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...