Tgrt Haber
09 Ekim 2022 11:40 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 11:46

'Ronaldo Galatasaray'a koşuyor' iddiası! Dünya basını da duyurdu: Transfer Ocak'ta bitebilir

Galatasaray transfer haberleri… Yaz transfer döneminde İcardi, Mertens, Mata, Torreira, Oliveira gibi yıldızları kadroya katan Galatasaray’ın gözünü daha yükseklere dikerek dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo için harekete geçeceği iddia edildi. Dış basına da yansıyan Ronaldo haberlerinde Portekizli ismin transferi için ara transfer dönemi işaret edildi.

'Ronaldo Galatasaray'a koşuyor' iddiası! Dünya basını da duyurdu: Transfer Ocak'ta bitebilir
ronaldo,galatasaray

Galatasaray, yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle adından söz ettirmişti. Spor basınına yansıyan haberlere göre, İngiliz ekibi Manchester United ile yolları ayırmaya hazırlanan Cristiano Ronaldo'nun adı çıtayı daha da yükselten Galatasaray ile anılıyor.

RONALDO ADIM ADIM GALATASRAY'A

Daha önce Galatasaray’ın Ronaldo ile görüşmelere yeniden başladığını iddia eden Fotomaç’ta yer alan haberde, Galatasaray’ın 37 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız ile yaptığı temasların somut bir hale geldiği ve transferin olumlu bitmesinin beklendiği belirtildi.

Yurt dışından derlenerek aktarılan haberde, İngiliz ekibini kafasında bitiren Portekizli yıldızın adının dünya basınında da Galatasaray ile anıldığı belirtilerek o haberlere de yer verildi.

İngiliz gazetesi Telegraph’ta yer alan Ronaldo’nun transferine ilişkin haberde Galatasaray'ın yıldız ismi ocak ayında kadrosuna katmayı planladığını bildirdi.

Bir başka İngiliz yayın organı The Sun’da yer alan haberde ise “Galatasaray, Ronaldo'ya United'dan ayrılması için bir şans yaratabilir" ifadelerine yer verildi.

Arjantin basınından TNT Sports Argentina’da yer alan haberde ise "Galatasaray, ara transfer döneminde Ronaldo için tekrar görüşme gerçekleştirecek" denildi.

Ronaldo iddiasını bir adım daha ileriye götüren AS gazetesinin USA editasyonu ise "Galatasaray, Ocak ayında Ronaldo'yu kadrosuna katmak için sonuna kadar gitmeye hazır. Kulüp isim vermedi ancak her şey Cristiano'nun 1 numaralı hedef olduğunu gösteriyor" diye yazdı. AS, "Ronaldo, Galatasaray'ın teklifini kabul edip 5. ülke liginde oynayacak mı?" diye de sormayı ihmal etmedi.

'Ronaldo Galatasaray'a koşuyor' iddiası! Dünya basını da duyurdu: Transfer Ocak'ta bitebilir

207 DAKİKA, 1 GOL

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Erik ten Hag'ın takımın başına gelmesinin ardından ilk 11’de forma şansı bulmakta zorlanan Ronaldo, ligde şu ana kadar 6 maçta süre alırken bu karşılaşmaların sadece birinde sahaya ilk 11’de çıktı. Diğer 5 maçta ise sonradan oyuna giren yıldız isim toplamda 207 dakika sahada kaldı ve ligde henüz gol atamadı.

ANNESİ SPORTİNG'İ İSTİYOR

Yıldız oyuncunun annesi Dolores Aveiro ise Ronaldo'nun yeniden Portekiz ekibi Sporting foması giymesini istiyor. Glecek yıl ya da sonraki yıl “bunu umuyorum” diyerek oğlunun Sporting'e döneceğini belirten anne Aveiro, “Ona 'Oğlum, ölmeden önce seni yeniden Sporting formasıyla görmek istiyorum' dedim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

BAYERN MÜNİH DEVREYE GİREBİLİR

Öte yandan İngiltere, İspanya ve Arjantin basını, Ronaldo için ara transfer döneminde Galatasaray'ın önemli bir transfer noktası olabileceğine dikkat çekilirken Alman devi Bayern Münih’in de transfer için devreye girebileceği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Takimsiz biri12 Ekim 2022 14:33

C ronaldo hocasi fenerbahceli , bence galatasaray hikayesi yalan

Sonraki Haber Yükleniyor...