Tgrt Haber
21 Haziran 2022 12:32 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 13:42

Son dakika! AK Parti'den 'Pınar Gültekin' açıklaması: Hukuki süreç devam ediyor

Son dakika haberi: Pınar Gültekin'in cinayetine ilişkin görülen davada, mahkeme tarafından katil zanlısı Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza tepki topladı. AK Parti kanadından konuya ilişkin ilk açıklama, sözcü partisi Ömer Çelik'ten geldi. Çelik, hukuki sürecin takipçisi olunacağını bildirdi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! AK Parti'den 'Pınar Gültekin' açıklaması: Hukuki süreç devam ediyor
pınar gültekin,ömer çelik

Muğla Menteşe’de Cemal Metin Avcı’nın darp ettiği, boğduğu, yaktığı ve bir varil içinde gömdüğü Pınar Gültekin cinayetine ilişkin yürütülen davada sanığa veirlen ceza, birçok kişi tarafından tepki topladı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimiyle 23 yıla indirilmesinin ardından tartışmalar devam ederken konuya iişkin AK Parti kanadından ilk açıklama, parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapıldı. 

Kişisel Twitter hesabından Pınar Gültekin'in cinayet davasını değerlendiren Çelik, "Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı mekanizması çalışmaktadır. Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz." dedi.

EKSİK YA DA YANLIŞ KARARLARIN YENİDEN DEĞERLENDİRİLMESİ

Paylaşımının devamında yanlış verilen kararların yeniden değerlendirileceğini belirten Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Yargı mekanizması kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır.

Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır."

https://twitter.com/omerrcelik/status/1539178062494982144

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...