Tgrt Haber
16 Kasım 2021 18:32

Başak Cengiz’e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da vahşice öldürülen Başak Cengiz’in öldürülmesine dair görüntüleri görüntülerini sosyal medyada sızdıranlar için suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Başak Cengiz’e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu
Başak Cengiz,GÖRÜNTÜ,Sosyal medya

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Ataşehir’de uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz’in evine yaptığı taziye ziyaretinde aile, saldırı görüntülerinin yayınlanmasına ve sızdırılmasına tepki gösterdi.

“ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER”

Bakan Yanık, medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Yanık yaptığı açıklamada, “Başak kızımızın kederli ailesine bu acıyı tekrar tekrar yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. En başından beri takipçisi olduğumuz olayda hem kadına şiddetle hem de ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlerle mücadelemizi sürdürüyoruz. Türkiye'de ne kadınlar ne de aileleri savunmasız değildir, aksini düşünenler adalet karşısında hesap verecektir” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...