Tgrt Haber
19 Mart 2021 14:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden-Putin değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'e yönelik sözleriyle ilgili "Biden'ın ifadeleri bir devlet başkanına yakışmayan bir ifadedir. Putin, çok akıllıca, çok şık cevap verdi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden-Putin değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan,biden,putin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Biden'ın Putin hakkındaki sözlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Biden’ın Putin'le ilgili ifadeleri bir devlet başkanına yakışmayan bir ifadedir. Rusya gibi bir devlet başkanına böyle ifadeler kullanması kabul edilebilir, yenilir yutulur bir ifade değildir. Putin çok akıllıca, şık cevap vererek gereğini yapmıştır" dedi.

"KİLİS'E SALDIRI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"
Erdoğan, "Kilis'e yapılan saldırı, tabii ki kabul edilebilir bir saldırı değil. Bunun da cevabını haddiyle, misliyle verdik, veriyoruz, vereceğiz." diye konuştu.

"ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPACAĞIM KONUŞMA ADETA 2023'ÜN BİR MANİFESTOSU OLACAKTIR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023'e Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz, hazırlanacağız." dedi. 

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Kongre noktasında hazırlıklarımızı kararlı bir şekilde yaptık. Şu anda sloganlarımızdan tutunuz, çarşamba günü yapacağımız konuşmaya kadar hepsi en ideal şekilde hazırlanıyor. Çarşamba günü yapacağım konuşma adeta 2023'ün bir manifestosu olacaktır." "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...