Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 19:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya’daki katliama tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da meydana gelen ve 7 kişinin ölümü ile sonuçlanan katliama tepki göstererek hayatını kaybeden vatandaşların kanlarının yerde kalmayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya’daki katliama tepki
konya,silahlı saldırı,cumhurbaşkanı erdoğan

Konya’nın merkez Meram ilçesinde meydana gelen olayda bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırı sonucunda aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti. Silahlı saldırı sonrası saldırganlar evi ateşe verdi. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangın sonrası polis ekipleri inceleme başlattı.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da meydana gelen katliama ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Erdoğan, "Bu bir vahşettir. 7 vatandaşımızın kanı yerde kalmayacak." dedi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın iki komşu aile arasında 11 yıldır devam eden anlaşmazlık ve husumetten kaynaklandığının tespit edildiğini açıklamıştı. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya’daki katliama tepki

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...