Tgrt Haber
16 Haziran 2021 09:41

Düğünlerde yemek ve ikram yasağı kaldırıldı

1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte nikah törenleri ve düğünlere ilişkin yiyecek-içecek ikramı ile azami davetli sayısına ilişkin kısıtlamalar sona erdi.

Düğünlerde yemek ve ikram yasağı kaldırıldı
1 Haziran,Kademeli normalleşme,düğün ikramiye,düğün yemek,genelge

Türkiye 1 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde düzenlenen kabine toplantısının ardından normalleşme sürecine başladı. Kabine toplantısının ardından normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli olarak kısıtlamaların kaldırılacağını açıkladı. 

100 DAVETLİ SINIRLAMASI DA KALDIRILDI

15 Haziran itibarıyla kalkan bazı kısıtlamalar ile kapalı alanlarda yapılacak nikah törenleri ve düğünlere yönelik daha önce belirlenen azami 100 davetli sınırlandırması kaldırıldı. Düğünlerde yiyecek-içecek ikramına da yeniden başlandı. Haziran ayı boyunca uygulanacak kademeli normalleşme sürecinde nişan ve kına gibi etkinliklere 1 Temmuz'dan sonra izin verilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...