Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 22:57 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 23:33

Son dakika! Düzce'de korkutan deprem

Son dakika haberi: AFAD'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Düzce Merkez'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 16.47 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. Öte yandan dün de Elazığ ve Malatya'da da iki deprem meydana gelmişti. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden anlık deprem bildirimleri...

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Düzce'de korkutan deprem
deprem,Düzce

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 22.49 sıralarında merkez üssü Düzce'nin Merkez ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 16.47 kilometre derinliğinde meydana depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı bildirildi.

Depremin 16.47 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmedi.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1549845921474699271

AFAD VE KANDİLLİ BİLGİLENDİRİYOR

AFAD ve Kandilli Rasathanesi vatandaşları son depremlerden haberdar ediyor. Bağlatılarda Türkiye'de meydana gelen son deprem listesi paylaşılıyor. Anlık deprem bilgilerine ulaşımak için AFAD ve Kandilli Rasathanesi sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

İŞTE SON DEPREMLER

Türkiye'de son 24 saatte AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan meydana gelen deprem listesi ne buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanıyor.

AFAD son depremler...

Kandilli son depremler...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...