Tgrt Haber
11 May 2021 20:53

Filistinliler, İsrail'e ait enerji tesisini vurdu

İsrail’in Walla News gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Gazze’de atılan roketlerden birinin Askalan’da bir enerji tesisi vurulduğu aktarıldı.

Filistinliler, İsrail'e ait enerji tesisini vurdu
İsrail,Gazze,Filistin,Saldırı,Mescid-i Aksa

İsrail’in Walla News gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Gazze’de atılan roketlerden birinin Askalan’da bir enerji tesisi vurulduğu aktarıldı. Enerji tesisindeki bir yakıt tankının patlaması sonucunda yangın çıktığı belirtilirken, olay sonucu yaralı olup olmadığına ilişkin bilgiye yer verilmedi.

İSRAİL SİVİLLERİ VURMAKLA TEHDİT ETTİ

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre İsrail ordusu Gazze'de sivillerin bulunduğu Hanadi Kulesi'ni vurmakla tehdit etti.

HAMAS’TAN İSRAİL’E UYARI

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ise Telegram'da yayınladığı mesajında İsrail'in Gazze'deki sivil binaları hedef alması durumunda Tel Aviv'e Askalan'dan daha şiddetli füze saldırıları düzenleneceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...