Tgrt Haber
27 Ocak 2022 12:37

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde dikkat çeken gelişme: Dosya 'organize şube'ye verildi

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı İstanbul’da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıcıoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Şoförü hastaneye kaldırıldı. Cinayetin sebebinin yeraltı dünyasındaki iki grup arasındaki alacak verecek meselesi olduğu iddia edilirken cinayet dosyası organize şube ekiplerine verildi. Olaya karıştığı iddia edilen 6 şüpheliden 2’si yakalandı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde dikkat çeken gelişme: Dosya 'organize şube'ye verildi
şafak mahmutyazıcıoğlu,ece erken

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş kulübünün Fikret Orman dönemindeki yöneticilerindendi. Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı İstanbul Bakırköy’de bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken şoförü ise hastaneye kaldırıldı.

SALDIRIYA KADAR NELER YAŞANDI?

Mahmutyazıcıoğlu ve şoförü abisinin restoranında oturduğu sırada gelen 2 kişi ile konuşmaya başladı. Aradan 15 dakika geçtikten sonra restorana gelen üçüncü bir kişi önce Mahmutyazıcıoğlu'nun bel altına 4 el, arkasından da şoförüne 3 el ateş etti. Mahmutyazıcıoğlu kasığına aldığı 2 kurşun yarası ile olay yerinde hayatını kaybederken şoförü hastaneye kaldırıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde dikkat çeken gelişme: Dosya 'organize şube'ye verildi

CİNAYETTE ALACAK VERECEK MESELESİ İDDİASI

Cinayetle ilgili dosya Cinayet Bürosu ekiplerinden alınarak organize şube ekiplerine verildi. Cinayetin sebebinin yeraltı dünyasındaki iki grup arasındaki alacak verecek meselesi olduğu iddia ediliyor. Cinayetin ardında ise yeraltı dünyasındaki 2 grubun arasındaki çok yüklü bir miktarda paranın olduğu iddia ediliyor.

6 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ YAKALANDI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 6 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi. Cinayete ilişkin yürütülen çalışmaları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devralmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...