Tgrt Haber
25 Haziran 2022 21:20 - Güncelleme : 25 Haziran 2022 21:37

Son dakika! 3 örgüt mensubu daha teslim oldu

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. İçişleri Bakanlığı, '3 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. 01 Ocak'tan itibaren teslim olan terörist sayısı 50'ye yükseldi' dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Fotoğraf (AA)
PKK
Fotoğraf (AA)

Türk güvenlik güçleri PKK'ya hem sınır içi hem sınır dışında nefes aldırmıyor. Örgütte çözülmeler devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütü mensubu 3 kişinin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

SAYI 50 OLDU

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2014, 2015 yıllarında terör örgütüne katıldığı ve Irak'ta faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 50'ye yükseldi” denildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...