Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 22:15

Son dakika! Elmalı davasında mağdur çocuklara devlet koruması

Son dakika haberi: Elmalı davasında mağdur çocuklar için devlet devreye girdi. İstismara uğrayan iki çocuk devlet korumasına alındı.

Son dakika! Elmalı davasında mağdur çocuklara devlet koruması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,Elmalı davası

Antalya’nın Elmalı ilçesinde 7 ve 10 yaşındaki çocuklara yönelik cinsel istismarda bulundukları iddia edilen anne ve üvey baba hakkında verilen tutuksuz yargılama kararı Türkiye’yi ayağa kaldırdı.  Çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen üvey baba Rahmi Akman suçlamaları reddederek kendini şu sözlerle savundu: Adli tıp raporlarında istismara dayanak hiçbir şey yok. Ben o çocuklara babasının yapmadığı babalığı yaptım, Vermediği sevgiyi verdim. O çocuklara annesiyle beraber sahip çıktım.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Geçtiğimiz günlerde TGRT Haber’de yayımlanan Gün Biterken programına katılan mağdur çocukların avukatı Gülşah Ekin Taş mahkeme sürecine ilişkin bilgi verirken, sosyal medyada çizilen resimlerin ilk olarak babaannelerine çizdiğini söyledi.  Çocuklar psikolojik destek görürken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada mağdur olan 2 çocuğun mahkemeye yapılan itiraz sonucunda devlet korumasına alındığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...