Tgrt Haber
16 Kasım 2022 11:06 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 13:43

40 gün önce evlene Merve Boluğur’dan kötü haber: Baba evine döndü, yüzüğü çıkardı!

DJ Mert Aydın ile 40 gün önce evlenen ünlü oyuncu Merve Boluğur’un evliliğiyle ilgili üzücü haber geldi. Evliliğinde kriz çıkan Merve Boluğur, eşiyle sorunlar yaşadığı iddiasıyla evi terk ederek babasının evine döndü ve alyansını çıkardı. Merve Boluğur’un evlilik krizi sevenlerini hayli üzdü.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
40 gün önce evlene Merve Boluğur’dan kötü haber: Baba evine döndü, yüzüğü çıkardı!
magazin,merve boluğur

İlk evliliğini şarkıcı Murat Dalkılıç ile yapan ve 2 yıl evli kalarak 2017 senesinde tek celsede boşanan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesaplarından eşiyle sık sık fotoğraflarını paylaşan Merve Boluğur’un bir süredir eşiyle görüntü vermediği dikkat çekti. Evliliğinde ciddi krizler yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu, babasının evine döndü ve yüzüğünü çıkardı.

EŞİYLE YAŞADIĞI EVİ TERK ETTİ

2. Sayfa programında yer alan habere göre, Merve Boluğur, her anını paylaştığı Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan kaçınıyor. Aile fotoğrafını yayınlarken Aydın'ı keserek paylaşan Boluğur'un babasının evine döndüğü iddia edildi. Boluğur, 4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ailesiyle sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

40 gün önce evlene Merve Boluğur’dan kötü haber: Baba evine döndü, yüzüğü çıkardı!

"BUNDAN SONRA KİMSEYE BÜYÜK İYİLİKTE BULUNMAYACAĞIM "

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan şarkıcı ve oyuncu, "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna manidar bir cevap vererek şunları yazmıştı: "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım." Evliliğindeki krizin ardından alyansını çıkartan Boluğur'un paylaşımlarında sık sık parmaklarını göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...