Tgrt Haber
14 Ocak 2022 10:39

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'deki Ebru Gündeş ve Hadise ikilemini cevapladı

Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş ve Hadise arasındaki gerilime değinmeden O Ses Türkiye'de iki ismin bir arada yer almama durumunu açıkladı. Estetik hakkındaki sözleri ise dikkat çekti.

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'deki Ebru Gündeş ve Hadise ikilemini cevapladı
acun ılıcalı,hadise,ebru gündeş,o ses türkiye,o ses rap

Geçtiğimiz dönem dillerden düşmeyen Hadise ve Ebru Gündeş'in Reza Zarrab yüzünden arasının açılması üzerine yaşanan krize Acun Ilıcalı açıklık getirdi. O Ses Türkiye'de bu sezon Hadise yer almadı, Ebru Gündeş ise jüri koltuğuna geri döndü. Sevilen ses yarışmasındaki bu değişiklik, Hadise ve Ebru Gündeş'in aynı projede yer almak istemediği iddialarına neden oldu.

Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda ''Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih ettiniz mi?'' sorusuna cevap verdi:

''Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir… O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok.''

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'deki Ebru Gündeş ve Hadise ikilemini cevapladı
Hadise ve Ebru Gündeş

''HADİSE'YE GÜVENİMİZİ GÖSTERDİK''

"Dikkat ederseniz biz O Ses Rap’e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise’ydi. Hadise’yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.''

"Öbür tarafta da O Ses Türkiye’de jüri değiştirmemiz lazım, her sene değiştirdik jüriyi, nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı diyebilirim. Aynı jüriyle 2 sene çok nadir devam ediyoruz, Hadise’yi buraya koyduk, Ebru’yla bu sene beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap’te, birisi de baktığın zaman normal O Ses’te"

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'deki Ebru Gündeş ve Hadise ikilemini cevapladı
Acun Ilıcalı'nın estetik yaptırdığı iddialarının yayılmasına neden olan fotoğraflardan biri

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Hull City maçını izlerken çekilmiş fotoğrafıyla da çok konuşuldu. Ilıcalı'nın yüzünde bir değişiklik olduğu fark edilince estetik yaptırdığı iddiaları yayıldı. Ilıcalı, ''Hiç estetik yaptırdın mı?'' sorusuna ise estetiğe karşı olmadığı söyleyerek şu şekilde cevap verdi:

"Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda… Orayı da yaptırsam, burayı da yaptırsam 3’er yaş 5’er yaş geriye gideceğim zannediyorlar, ben onun öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Amerika’da Miami’de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...