Tgrt Haber
28 Mart 2024 00:01 - Güncelleme : 28 Mart 2024 00:57

Rol değil gerçekmiş! Bahar dizisi oyuncularının paylaşımı ele verdi

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisi her rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. İşlenen her konu beğeni toplayan dizide Bahar ve Çağla dostluğuna övgüler yağıyor. İki oyuncunun gerçekte de yakın dost oldukları ortaya çıktı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Rol değil gerçekmiş! Bahar dizisi oyuncularının paylaşımı ele verdi

Başrolünde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar dizisi her hafta kendi rekorunu yenilemeyi başarıyor. Konusuyla beğeni toplayan dizideki dostluklar da büyük ilgi gördü. Diziyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. 

BAHAR DİZİSİNDEKİ ROLLER ASLINDA GERÇEKMİŞ 

Bahar dizisinde Bahar karakterini oynayan Demet Evgar ile onun en yakın arkadaşı Çağla rolünde izleyici karşısına çıkan Elit Andaç Çam'ın gerçekte de yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı. İkilinin dizideki uyumu beğeni toplarken, sosyal medya paylaşımlarında da uzun yıllardır yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları "Rol değil gerçekmiş" yorumları yağdırdı. 

Bahar dizisindeki detay meğerse gerekmiş! Paylaşımlar ele verdi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...