Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 21:51 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 21:58

Cem Davran'ın acı günü! Ünlü isimlerden başsağlığı mesajları yağdı

Ünlü oyuncu Cem Davran, sosyal medya hesabından annesi Naciye Ayfer Davran'ın vefat haberini "Canım annem, bir tanem vefat etti" ifadeleriyle duyurdu. Davran'a birçok ünlü isimden başsağlığı mesajı geldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Cem Davran'ın acı günü! Ünlü isimlerden başsağlığı mesajları yağdı
Cem Davran

Bİrçok projede rol alan ünlü oyuncu Cem Davran'ın annesi vefat haberiyle yıkıldı. Annesinin vefat haberini Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Davran, "Canım annem, bir tanem vefat etti." ifadelerini kullandı. Ünlü isim, annesini son yolculuğuna uğurlamak isteyen dostları için de cenaze töreni hakkında açıklama yaptı.

"NURLARDA UYU KRALİÇEM"

Davran paylaşımında "Canım annem, bir tanem vefat etti. Uğurlamak isteyen dostlar için; (yarın) 15 Ağustos Pazartesi öğle namazına müteakip, Zincirlikuyu Camii ve Mezarlığı. Nurlarda uyu kraliçem, Naciye Ayfer Davran." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/cdavran/status/1558806313987104770

ÜNLÜ İSİMLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Ünlü oyuncunun paylaşımına aralarında Emre Karayel, Yekta Kopan, Songül Öden, Behzat Uygur, Çağla Şıkel, Mahsun Kırmızıgül gibi ünlü isimlerin de yer aldığı çok sayıda kişiden başsağlığı mesajları geldi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
derya14 Ağustos 2022 23:46

başınız sağ olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...