Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 09:21 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 10:10

Petek Dinçöz’ün bol danslı kına gecesi! Çocukluk aşkıyla evleniyor

Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini 5 ay önce noktalayan Petek Dinçöz, kısa bir süre önce Nida Büyükbayraktar ile evlilik kararı almıştı. Dün akşam kına gecesini yapan Petek Dinçöz, arkadaşları ve yakınlarıyla bütün gece eğlendi. Dinçöz’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Petek Dinçöz’ün bol danslı kına gecesi! Çocukluk aşkıyla evleniyor
petek dinçöz,nida büyükbayraktar,kına gecesi

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Petek Dinçöz, mart ayında tek celsede bitirdiği evliliğinin ardından kısa bir süre sonra evlilik kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, eğlence sektöründe işletmecilik yapan Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını duyurdu. Bugün nikah masasına oturacak olan Petek Dinçöz’ün, dün akşamki kına gecesinden bazı görüntüler geldi.

Petek Dinçöz’ün bol danslı kına gecesi! Çocukluk aşkıyla evleniyor

KINA GECESİNDE YAKIN ARKADAŞLARIYLA EĞLENDİ

Aldığı evlilik kararından kısa bir süre sonra instagram hesabı üzerinden alyanslarının fotoğrafını paylaşan Petek Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı. Kına gecesinde yakınları ve arkadaşlarıyla eğlenen Dinçöz, Nida Büyükbayraktar İle bugün dünya evine girecek. Nikaha sadece yakın çevresini davet eden şarkıcının, sade bir törenle evleneceği düşünülüyor.

“BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ”

Petek Dinçöz, 5 gün önce Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaparak Nida Büyükbayraktar'ın çocukluk aşkı olduğunu belirtmişti. Yıllar önce çekilmiş eski bir fotoğrafı paylaşan Petek Dinçöz paylaşımın altına "Ben 17 yaşında sen 26 yaşında. Bizimkisi bir aşk hikayesi" yazdı.

Petek Dinçöz’ün bol danslı kına gecesi! Çocukluk aşkıyla evleniyor

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...