Tgrt Haber
22 Haziran 2022 10:31 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 10:38

Dünyaca ünlü tasarımcıdan Türk Model Merve Ulukanoğlu’na davet

Modellik mesleğini icra eden ve bu alanda çalışmalarda bulunan Model Merve Ulukanoğlu, geçtiğimiz günlerde ünlü gelinlik tasarımcısı Yousef Al Jasmi tarafından yeni koleksiyonunun çekimleri için Kuveyt’e davet edildi.

Dünyaca ünlü tasarımcıdan Türk Model Merve Ulukanoğlu’na davet
merve ulukanoğlu

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ulukanoğlu, “Modellik mesleğini seviyorum. Bu alanda çalışmalarda bulunmak da benim için oldukça önemli. Geçtiğimiz günlerde Yousef Al Jasmi’nin daveti ile Kuveyt’e gittim. Jasmi’nin yeni koleksiyon çekimleri için beni çağırmış olması, beni gerçekten çok onurlandırdı.” ifadelerinde bulundu. 

Göstermiş olduğu performansla Yousef Al Jasmi’den tam not alan Merve Ulukanoğlu, süreç hakkında bilgilendirmede bulundu: “Yousef Al Jasmi’den geçtiğimiz günlerde bir gelinlik markasının tanıtımı için teklif alarak Kuveyt’e çağrıldım. Bu davet, kariyerim açısından çok önemli bir yere sahip. Daha önceden yaptığım çalışmaları görüp beğendiğini dile getirdi. Elbette bu ifadeler benim için çok değerliydi. Çünkü modellik benim için hayatın ta kendisi. Bu alanda çalışmalarda bulunuyorum ve çalışmalarımın takdir edilmesinden dolayı mutlu oluyorum. Daha fazlasını yapabilmek ve kendimi geliştirebilmek için bu tür ifadelerin itici bir güç olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim.”

Dünyaca Ünlü Gelinlik Tasarımcısı Yousef Al Jasmi’nin Yeni Koleksiyon Çekimleri için Kuveyt’e Gittim

Yakın zamanda bir gelinlik markasının tanıtımı için Kuveyt’e giden Merve Ulukanoğlu, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Kuveyt’e Yousef Al Jasmi’nin davetiyle giderek orada tanıtım çalışmalarında bulundum. Al Jasmi, markasının yüzü olmam için bana teklifte bulundum. Bu teklif benim için gerçekten çok özel. Bu alandaki çalışmalarımı profesyonel bir şekilde sürdürmek ve daha fazlası için sıkı bir program içerisinde olmak istiyorum.”

Türkiye’nin Adını Yurt Dışında Duyurmak İstiyorum

Türkiye’nin adını yurt dışında duyurmak istediğinin altını çizen Merve Ulukanoğlu, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Çalışmalarımın temelinde ülkemi en iyi şekilde yurt dışında tanıtmak düşüncesi var. Bu düşünce üzerinden yoğun bir şekilde çalıştığımı söyleyebilirim. Orta Doğu ülkelerinde çok uzun bir süredir çalıştığım için bu ülkelerde oldukça fazla takipçim bulunuyor. Şu anda hedefim daha fazla çalışmak ve kendimi geliştirerek ülkemin adını yurt dışında en iyi şekilde duyurmak.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...