Tgrt Haber
22 Aralık 2021 17:13

EDHO'dan ümitler kesildi Oktay Kaynarca yeni dizisiyle dönüyor

ATV'nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından yeniden yayımlanacağı iddialarına son nokta konuldu. EDHO'nun başrolü Oktay Kaynarca, yeni dizisiyle sevenlerinin karşısına geçecek.

EDHO'dan ümitler kesildi Oktay Kaynarca yeni dizisiyle dönüyor
edho,,oktay kaynarca,,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,,dizi,

ATV ekranlarında yayımlanan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu yaşananlar sorunlar nedeniyle sevenleriyle buluşamadı. Kanal ve yapımcı firma arasında yaşanan sorunlar EDHO'nun sonunu getirdi. Dizinin hayranları, büyük bir heyecanla yeni sezonda diziyi beklerken yaşanan sorun büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Tüm sorunlara rağmen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden ekranlara geleceğini düşünenlerin umutları da Oktay Kaynarca'nın son hamlesiyle suya düştü.

EDHO'dan ümitler kesildi Oktay Kaynarca yeni dizisiyle dönüyor

EDHO dizisinin başrolü, başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, bambaşka bir yapımla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın kişisel sosyal medya hesabı Instagram'da duyurduğu habere göre, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den bağımsız olarak hareket etme kararı alan Kaynarca, EDHO'nun kanalı olan ATV'de eylül ayına oldukça iddialı bir diziyle dönüyor.

EDHO'dan ümitler kesildi Oktay Kaynarca yeni dizisiyle dönüyor

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ise çok acıklı olan bir kadın ve çok sert olan bir erkeğin hikayesini ele alacak. Üstelik Kaynarca, bu yeni dizi ile beraber yapımcılığa da soyunacak. 

Öte yandan Oktay Kaynarca, EDHO hayranlarına dizinin yeniden yayımlanmayacağını şu sözlerle duyurmuştu:

''Artık başka kanalla mümkün değil, bitti.''

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...