Tgrt Haber
21 Ocak 2022 12:00

Efsane isim Meat Loaf hayatını yitirdi

Dünyada 100 milyonun üzerinde albüm satışları olan ABD'li efsane isim Meat Loaf 74 yaşında hayatını kaybetti. Ancak ölüm nedeni açıklanmadı.

Efsane isim Meat Loaf  hayatını yitirdi
Meat Loaf hayatını kaybetti,Meat Loaf şarkıları

Gerçek adı Michael Lee Aday olan dünyaca ünlü şarkıcı Meat Loaf hayatını kaybetti. Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ve 100 milyonun üzerinde albüm satışı olan şarkıcı Meat Loaf, 74 yaşamını yitirdi.  Menajeri olan Michael Greene'in açıklamasına göre Grammy ödüllü şarkıcı, yanında eşi Deborah ile birlikte Perşembe gecesi yaşamını yitirdi. Michael Greene, şarkıcının kızları Pearl ve Amanda ile yakın arkadaşlarının da son 24 saat içinde onunla vakit geçirme ve veda etme şansı bulduğunu sözlerine ekledi. Bat Out of Hell albümüyle satış rekorları kıran Meat Loaf, ayrıca The Rocky Horror Picture Show'da Eddie karakterini canlandırmıştı.

İLHAM VERİCİYDİ 

Loaf'ın eşi Deborah'ın 'öldüğünde yanında olduğu' kaydedildi ve şu ifadeler kullanıldı: "Eşsiz Meat'in bu gece öldüğünü duyurduğumuz için kalbimiz kırık. Son 24 saatinde, kızları Pearl ile Amanda ve yakın dostları onunla birlikteydi. Harika kariyeri, dünya çapında 100 milyondan fazla albüm sattığı ve Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show ve Wayne's World dahil olmak üzere 65'in üzerinde filmde oynadığını gören 6 on yıla yayıldı. Onun birçoğunuz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve böylesine ilham verici bir sanatçıyı ve güzel bir adamı kaybetmenin bu acı döneminden geçerken gelen tüm sevgi ve desteği gerçekten takdir ediyoruz. Şu anda mahremiyet ihtiyacımızı anladığınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

MEAT LOAF KİMDİR?

Jim Steinman'ın desteğiyle çıkan "Bat Out of Hell" albümü, ABD tarihinin en çok satan 35 albümü arasında yer aldı. Albüm 14 milyon satıldı. Two of Three Ain't Bad ve Paradise by the Dashboard Light şarkıları ise Bilboard Hot 100 listesinde 11 ve 39 numaraya kadar yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...