Tgrt Haber
20 May 2022 17:43 - Güncelleme : 20 May 2022 17:49

Ezgi Mola, Twitter’da gündem oldu, şaşkınlığını gizleyemedi: Ödüm koptu…

‘Erşan Kuneri’nin başrollerinden biri olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, Twitter’da en çok konuşulan isimleri arasına girdiğini öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Ezgi Mola, Twitter’da gündem oldu, şaşkınlığını gizleyemedi: Ödüm koptu…
Ezgi Mola,Twitter

Cem Yılmaz’ın yeni dizisi ‘Erşan Kuneri’de rol alan ünlü oyuncu Ezgi Mola, kendisiyle ilgili sosyal medya platformu Twitter’dan yapılan esprili paylaşımlar sonrası gündem oldu.

Twitter'da trend topic olan Ezgi Mola, gündem olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Ezgi Mola’nın ismini bir akıma dönüştürdü.

Kullanıcılar, "Ezgi Mola'nın Star Wars fanatiği kuzeni Ezgi Yoda", "Ezgi Mola'nın kaderine razı olan kuzeni Yazgı Mola", "Ezgi Mola'nın hisleri çok kuvvetli olan kuzeni Sezgi Mola" gibi paylaşımlarda bulundu.

Ezgi Mola, Twitter’da gündem oldu, şaşkınlığını gizleyemedi: Ödüm koptu…

“ÖDÜM KOPTU NE OLUYOR DİYE”

Ezgi Mola, yapılan espirili paylaşımlar sonrası kendi hesabından yaptığı açıklamada, Ezgi Mola’nın kutuplardaki kankası Eskimo La! Of gündem yapmayın beni ya, ödüm koptu ne oluyor diye. Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...