Tgrt Haber
15 Nisan 2014 11:46

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Başak Dizer'e çok büyük sürpriz

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ düzenlediği bomba sürpriz partide kız arkadaşı Başak Dizer'e inanılması çok güç bir jest yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Başak Dizer'e çok büyük sürpriz
kıvanç tatlıtuğ, başak dizer, kız arkadaşı, sürpriz parti, başak Dizer'e sürpriz, başak Dizer'e jest, büyük jest, kurt seyit, dizi oyuncusu

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un organize ettiği bomba sürpriz partiye Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı ve Tanem Sivar gibi birden fazla şöhretli yer aldı. Hürriyet'te bulunan habere göre, Tatlıtuğ'un ikinci flash sürprizi ise gecenin ilerleyen saatlerinde geldi. Ünlü oyuncu hayranı olduğu Ahmet Kaya'nın sevilen şarkılarını Başak Dizer için seslendirdi. 01.30 sularında mekandan çıkan Tatlıtuğ ve Dizer çifti ise, özel hayatlarına ait soruları yanıtlamaktan kaçındı, "Her şey güzeldi, ilginiz için teşekkürler" deyip mekandan uzaklaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...