Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 18:42 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 18:49

Seray Sever Kıvanç Tatlıtuğ'un dadıya ödediği parayı duyunca isyan etti

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, oğulları için yaklaşık maaşı 25 bin TL olan Filipinli bir bakıcı tuttuğunu öğrenen Seray Sever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isyan etti.

Seray Sever Kıvanç Tatlıtuğ'un dadıya ödediği parayı duyunca isyan etti
Seray Sever,Bakıcı,Hemşire,Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe için yaptıkları dudak uçuklatan masraflar Türkiye'nin gündeminde. Doğumdan kısa süre sonra oğulları için Filipinli bir bakıcı tutan ünlü çift, İngilizce bilen bakıcıya 1.400 dolar yani yaklaşık 25 bin TL maaş vermeye başlamıştı.

Çift bununla da kalmayarak bir de Türk bebek hemşiresiyle anlaştı. Çiftin, Türk hemşireye de söylentilere göre 20 bin TL maaş ödediği iddia edildi. 

SERAY SEVER FİYATLARA İSYAN ETTİ

Bu haber sosyal medyada gündem olunca ikizlerini yeni kucağına alan Seray Sever dadı fiyatlarına isyan etti. Seray Sever paylaşımında "Bir de ikizleri düşünün! Yabancı dadılar 1500 dolardan kapıyı açıyor. Hemşireler ise 30 binden başlıyor. Her şey uçmuş gidiyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...