Tgrt Haber
01 Nisan 2022 22:45 - Güncelleme : 02 Nisan 2022 11:14

Kurtlar Vadisi ekibini kahreden ölüm! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Bir dönem ekranlarda büyük ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncu kadrosundan bir isim daha eksildi. Dizide Mete Aymar rolünü canlandıran oyuncu İbrahim Gündoğan hayata gözlerini yumdu.

Kurtlar Vadisi ekibini kahreden ölüm! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Kurtlar Vadisi ekibini sarsan ölüm haberi geldi. Pusu'nun esas oğlanı 'Mete Aymar' karakterini oynayan İbrahim Gündoğan vefat etti.

Başarılı oyuncunun ölüm haberini, tiyatrocu Süha Uygur duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uygur, "Yolun ışıklar içinde olsun usta..." mesajını yazdı. İbrahim Gündoğan'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Öte yandan İbrahim Gündoğan'ın cenaze programı da belli oldu. Ünlü oyuncunun cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Göksu Peksimetçi Salihağa Cami’den son yolculuğuna uğurlanacak.

Kurtlar Vadisi ekibini kahreden ölüm! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

İBRAHİM GÜNDOĞAN KİMDİR?

İbrahim Gündoğan, 1959 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Lisesi mezunu olan Gündoğan, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Mete Aymar karakteri ile bilinse de, çok sayıda yapımda oynamış başarılı bir oyuncudur.

1992 yılında Nisa Serezli'nin başrolde oynadığı Eda Hanım dizi ile oyunculuğa adım atan İbrahim Gündoğan, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Sır Kapısı, Beşinci Boyut, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzey Güney ve Kurt Kanunu gibi dizilerde oynamasının ardından 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar karakterine hayat verdi.

2020'de ise yönetmenliğini Yasin Uslu'nun yaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ya Istiklal Ya Ölüm dizisinde Damat Ferit karakteri ile seyirciyle buluşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...