Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 22:51 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 23:29

Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu HDP'ye yönetici oldu

Bir dönem ekranların büyük ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu, dünkü HDP kongresinde partinin Danışma Kurulu üyeleri arasına girdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu HDP'ye yönetici oldu
Kurtlar Vadisi,oyuncu,HDP

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) 5. Olağan Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongre'de HDP'nin 5'inci Büyük Konferans kararı olan Danışma Kurulu da ilan edildi. Teklif götürülen 43 isimden bir Danışma Kurulu oluşturuldu. Söz konusu listede ünlü bir oyuncunun yer alması dikkat çekti.

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU DA LİSTEYE GİRDİ

Danışma Kurulu'nda Erdoğan Aydın, Ayşe Erzen, Akın Birdal, Ahmet Türk, Ali Bayramoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Sırrı Sakık gibi isimler yer aldı. Bu isimler arasındaki en göze çarpan kişi ise oyuncu Kerem Fırtına oldu.

Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu HDP'ye yönetici oldu

BAŞAK DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Bir dönemin sevilen yapımlarından Kurtlar Vadisi dizisinde Eren Eylül karakteriyle çıkış yapan oyuncu, yakın zamanda Diyarbakır Girişimci Merkezi'nde düzenlenen "Diyarbakır Sinema Buluşması"na katılmıştı. Buradaki ziyaretinde cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la bir araya gelerek fotoğraf çektiren Fırtına, paylaşımına, "Ne diyebilirim ki. Buluşmaların en kıymetlisi" notunu düşmüştü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Çetin 6 Temmuz 2022 02:58

Ünlümü kim o

Sonraki Haber Yükleniyor...