Tgrt Haber
19 Kasım 2021 19:29

O Ses Türkiye erken final mi yapıyor? Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi

TV8 ekranlarında yayımlanan O Ses Türkiye yarışmasının reytinginde istenilen seviyeye ulaşmamasının ardından erken final yapacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı çıkan iddialar hakkında net bir açıklama yaparak dedikoduları sonlandırdı.

O Ses Türkiye erken final mi yapıyor? Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi
Acun Ilıcalı,o ses türkiye,,erken final,,reyting,

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarında yayımlanan O Ses Türkiye ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.  Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un oturduğu O Ses Türkiye programının beklenen reytinge ulaşmamasının ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. Erken final yapılacağı iddiası magazin gündemine düşerken izleyicilerin merakla beklediği konu ile ilgili Acun Ilıcalı beklenen açıklama geldi.

O Ses Türkiye erken final mi yapıyor? Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi

İZLEYİCİLERİN MERAK ETTİĞİ İDDİAYA NET CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken görüntülen Acun Ilıcalı’ya gazeteciler çıkan iddiaları sordu. Yarışmanın erken final yapacağı yönündeki iddiaların “Saçma” olduğunu ifade eden Ilıcalı, “Zevk aldığım bir program neden bitireyim? Jürimi seviyorum öyle huyum da yoktur” şeklinde konuştu. Beklenen reytinglerin Hadise yüzünden düşüş yaşandığı iddiasına Ilıcalı, Hadise’yi çok sevdiğini ve O Ses Rap’te de olduğunu hatırlatarak cevap verdi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...