Tgrt Haber
11 Ekim 2018 14:58

Reytinglerde zirveyi kaptıran EDHO'da şok ayrılık! O oyuncu artık yok

Yeni sezona bomba bir başlangıç yapan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz salı günü yayınlanan bölümünde reyting sıralamasında zirveyi Kadın dizisine kaptırmıştı. Yeni bölümü merakla beklenen dizide şok bir ayrılık meydana geldi.

Reytinglerde zirveyi kaptıran EDHO'da şok ayrılık! O oyuncu artık yok
edho,eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

Salı günlerinin vazgeçilmezi olan ve reytinglerde listenin ilk sıralarında kendine yer bulan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde, Ateş'in ihaneti ortaya çıkarken, Hızır'ın yeni düşmanı Muzi ise İlyas'a suikast düzenlemişti. Ünal ise Muzi'den bu savaşı bitirmesini istedi ancak Muzi, Hızır'ın kendisiyle uzlaşması şartını koşmuştu.

DİZİYE VEDA ETTİ!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen sezonunun 104. bölümünde diziye dahil olan ve Ziya karakterine hayat veren Hakan Meriçliler son bölümde tek kurşunla öldü. Hakan Meriçliler'in EDHO'nun son bölümünde diziye veda etmesi izleyenleri şoka uğrattı. Peki dizide sadece 6 bölüm oynayabilen Hakan Meriçliler son bölümde neden öldürüldü?

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır. Parayla ikna edilemeyecek Hızır'ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, eğer bu yol da işe yaramazsa namlusunu, önünde duran Hızır'a doğrultup yolunu açacak, dostlarıyla ticaretine devam edecektir.

İzzet ise Muzi'nin Ateş'le işbirliği içinde yaptığı suikastlerden rahatsızdır. Üzerine bir Çakırbeyli kanı sıçramasındansa uzlaşma yoluna gitmeyi tercih eder.

Düşmanlık etmeden önce dost elini uzatmayı seçen Hızır'ın eli havada kalırken, İzzet de yeni ortaklıklarıyla ilgili tehditlerden nasibini alacaktır.

Alparslan'ın birdenbire ortaya çıkan sevgilisini gerçekçi bulmayan Davut, yeğeninin seçimleriyle ilgili endişe duymaktadır.

Bu yüzden şüphelendiği adamla ayarladığı görüşmede kendisine uyarılarda bulunarak, Alparslan'dan uzak durmasını ister.

Bu sırada sevgili görümündeki koruma Meltem de Çakırbeylilerin akıllarına getirdikleri fakat dile getiremedikleri şüphenin gerçek olduğunun bilgisini verir.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

EDHO'nun son bölüm final sahnesinde Muzi ve Hızır Çakırbeyli arasında karşı karşıya geldi. Muzi'yle uzlaşmaya geldiğini söyleyen Hızır'ın tek şartı kendisini satanın adını öğrenmekti.

Muzi ise kendisine karşı yapılan planı fark edince, Alpaslan'ı yakaladı. Yapılan bu plandan Ziya'yı sorumlu tutan Muzi, Ziya'yı tek kurşunla öldürdü.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...