Tgrt Haber
11 Eylül 2014 13:04

Şahan Gökbakar o haberi duyunca çıldırdı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar bugün hakkında çıkan haberleri Twitter hesabından sert bir şekilde cevap verdi. İşte o açıklama...

Şahan Gökbakar o haberi duyunca çıldırdı
Şahan Gökbakar, recep ivedik 4, twitter,

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar 'Recep İvedik 4' filminde kendisini 25 milyon TL dolandırdığını iddia ettiği dağıtımcısı Fida Film-Tiglon'un sahibi Murat Akdilek için sessiz kalmadı ve Twitter ve Instagram hesaplarından sessizliği bozdu.
FİLM İÇİNDE FİLM ÇEVİRMİŞ
Akşam Gazetesi yazarı Samet Aday'ın haberine göre; Şahan Gökbakar'ın davalık olduğu dağıtımcısı Murat Akdilek, borçları nedeniyle önce işyerini kapattı. Ardından paravan şirket kurarak çalışmaya devam etti. Bu iddialar çok konuşulacak. Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 4' filminde kendisini 25 milyon TL dolandırdığını iddia ettiği dağıtımcısı Fida Film-Tiglon'un sahibi Murat Akdilek şirketlerinin kapısına kilit vurarak iflas erteleme yoluna gitmişti. Şimdilerdeyse Akdilek'in sinema dünyasındaki faaliyetlerine paravan şirket aracılığıyla devam ettiği öne sürüldü. İddiaya göre Akdilek, Fida Film Tiglon'daki beyin takımından oluşan çalışanlarını Roll Caption şirketine aktararak 'Muska' filmine perde arkasından yapımcı ve dağıtımcı olarak imza attı.
ŞAHAN GÖKBAKAR BU İŞE NE DİYECEK?
Murat Akdilek'in eski ekibinin halen Roll Caption çatısı altında çalışmalarına devam etmesi ve Haziran başında iflas erteleme talebiyle mahkemeye başvurduktan 20 gün sonra yeni şirketin marka patentinin alınması 'gizli yapımcı' iddialarını güçlendirdi. Dedikodulara göre Akdilek, 'yapım ve dağıtım' işini kendisiyle resmi olarak hiçbir bağı olmayan bu şirket üzerinden yürütüyor. Alacağını tahsil etmek için mahkemeye başvuran Şahan Gökbakar'ın bu iddialar sonrası nasıl bir tepki vereceğiyse merak ediliyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...