Tgrt Haber
02 Nisan 2022 11:50 - Güncelleme : 02 Nisan 2022 13:49

Şahan Gökbakar'dan erik fiyatlarına tepki: Buzdolabı yoktu at arabası vardı...

Sosyal medya hesabından gündeme ilişkin yorumlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar, erik fiyatlarını görünce kendisini tutamadı. Twitter hesabından paylaşım yapan oyuncu, espirili bir dille fiyatlara tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar, bu kez erik fiyatlarına gösterdiği tepkiyle sosyal medyada çokça konuşuldu.
Şahan Gökbakar, bu kez erik fiyatlarına gösterdiği tepkiyle sosyal medyada çokça konuşuldu.

Zaman zaman sosyal medya hesaplarından gündeme ilişkin yorumlarıyla çok konuşulan Şahan Gökbakar, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Marketteki erik fiyatlarını gören Gökbakar, Twitter'dan fiyatlara tepki gösterdi. Gökbakar, paylaşımında espirili bir dil kullandı ve şunları yazdı:

"Bu ne yaaaa! 690tl Biz çocukken buzdolabı yoktu, at arabası vardı ama hatırlıyorum, 9 yaşında Ankara Tunalıhilmi'de Manav&Market Kemal vardı. Şimdi cafe oldu. Oradan alırdık bu eriklerden. Kiloluk kese kağıtlarını doldururduk, taşar dökülürdü. Bu hale mi geldi erik."

Şahan Gökbakar'dan erik fiyatlarına tepki: Buzdolabı yoktu at arabası vardı...

Şahan Gökbakar, bu paylaşımın ardından sosyal medya platformu Twitter'da TT listesine (en çok konuşulanlar listesi) girdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Şahan Gökbakar'a hak verirken bazıları ise eriğin yeni çıkmasından dolayı bu fiyatın normal olduğunu dila getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...