Tgrt Haber
28 Mart 2024 18:47 - Güncelleme : 28 Mart 2024 18:48

Talu çiftinden yeni bir skandal! Kuaförlerini bile dolandırmışlar

Var Böyle Tipler isimli sosyal medya kanalıyla tanınan Kıvanç ve Beril Talu çifti yakın çevresini 150 milyon lira dolandırdıktan sonra kayıplara karışmıştı. Tutuklanan ikilinin kuaförlerini de dolandırdığı ortaya çıktı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Talu çiftinden yeni bir skandal! Kuaförlerini bile dolandırmışlar

Yakın çevresini 150 milyon lira dolandırdıktan sonra 5 Ocak 2024 tarihinde tutuklanan Kıvanç ve Beril Talu çifti hakkında yeni bir şikayet ortaya çıktı. Çiftin kuaförü Ali K. da çift hakkında şikayette bulundu. 

TALU ÇİFTİ KUAFÖRÜNÜ DE DOLANDIRMIŞ 

Nişantaşı'nda iş yeri bulunan Ali K., Talu çiftiyle iş yerinde tanıştığını ifade ederek sosyal medya platformundan Kıvanç Talu'nun kendisine mesaj attığını, kendisine 'Bir proje var' diyerek teklifte bulunduğunu söyledi. Kıvanç Talu'nun kendisine birlikte çalışmak için teklif bulunduğunu iddia eden kuaför Ali K. kuaför dükkanı bahanesiyle kandırıldığını söyleyerek Talu çiftine 31 Ekim 2023 günü elden 7 bin dolar (224 bin Türk lirası) verdiğini öne sürdü.

Müşteki Ali K.'nın Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkındaki şikayetçi olurken, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayetin yapıldığı yer itibariyle dosyayı yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Talu çiftinden yeni bir skandal! Kuaförlerini bile dolandırmışlar - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...