Tgrt Haber
21 Haziran 2022 09:06 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 09:10

Türkiye'nin Leonardo DiCaprio'su Arda Kural, setlere geri döndü

Türkiye’de ‘Yerli Leonardo DiCaprio’su’ olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, geçirdiği rahatsızlıktan sonra bir süre ara verdiği setlere geri döndü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Türkiye'nin Leonardo DiCaprio'su Arda Kural, setlere geri döndü
Arda Kural,Film

Türkiye’nin ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ adıyla andığı ünlü oyuncu Arda Kural, yaşadığı psikolojik rahatsızlıktan sonra setlere ara vermişti. Psikoz teşhisi konulmasının ardından ekranlardan uzaklaşan Kural, hayranlarına güzel haberi verdi.

KURAL ÇEKİMLERE BAŞLADI

Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli gibi usta isimlerin de bulunduğu “Yıldızlara Bak” filmi, başrol oyuncusu Arda Kural ile çekimlerine başladı. Yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in bulunduğu dram türündeki yapımın, Kural’ın hayatından kesitler taşıdığı ve 28 Ekim tarihinde sevenleri ile buluşacağı öğrenildi.

“GÜZEL BİR FİLM, BİR ANLAMI VAR”

Yeni filmi hakkında konuşan Arda Kural, “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum” dedi.

“SETLERE DÖNMEK GÜZEL BİR HİS”

Tekrardan setlere dönmek hakkında da fikirlerini belirten Arda Kural, “Setleri özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim” diyerek yeni projelerin olabileceği sürprizini verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sıtkı Gökay 21 Haziran 2022 21:31

Koçum benim dizisinden tanıdığımız ve sevdigimiz bir kardeşimiz.basarilarinin devamını diliyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...