Tgrt Haber
03 Ağustos 2014 16:04

Yeşilçam'ın ünlü ismi hayatını kaybetti! Kimsenin haberi olmadı

Sinemamızın sevilen oyuncularından Mustafa Suphi Baltacı, 02 Ağustos 2014 günü hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın ünlü ismi hayatını kaybetti! Kimsenin haberi olmadı
Mustafa Suphi Baltacı kimdir,yeşilçam,sinema,

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Mustafa Suphi Baltacı hayatını kaybetti. Sinemamızın sevilen oyuncularından Mustafa Suphi Baltacı, 02 Ağustos 2014 günü hayatını kaybetti. Radikal.com.tr'nin haberine göre; Yeşilçam'ın önemli filmlerinde oynamış Mustafa Suphi Baltacı hayatını kaybetti. Baltacı bugün Edirne'nin Kırkpınar ilçesinde sessiz sedasız toprağa verildi.
Baltacı; Kuşatma, Yoksul, Azap, Fikrimin İnce Gülü, Gölet, Japon İşi, Kiracı, Yolun Sonundaki Karanlık, Aşka Vakit Yok, Bıçkın, Can Borcu, Yedi Uyuyanlar, Öğretmen, İnatçı, Fazilet, Zehir Hafiye, Kiraz Çiçek Açıyor, Seni Seviyorum Rosa, Arayış, İstanbul Kanatlarımın Altında, Böcek, Yara gibi birçok filmde rol almıştı.
Mustafa Suphi Baltacı kimdir?
İlk ve orta öğrenimini Adana'da bitiren Baltacı; İstanbul Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Türk Sanat Müziği bölümünden mezun oldu. Sanat yaşamına Adana'dayken amatör tiyatro topluluklarında çalışarak başlayan sanatçı, Adana ve İstanbul'da halkevleri'nin tiyatro etkinliklerine katıldı. 1970 yılından sonra profesyonel olarak özel tiyatro topluluklarında yer alan Mustafa Suphi Baltacı, 1984 yılından itibaren kamera karşısına geçip, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Genellikle yardımcı oyuncu rollerinde oynar ve Çasod üyesidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...