Tgrt Haber
26 Ocak 2022 12:05

Yeşim Salkım, Hakan Uzan ile boşanma davasının detaylarını ilk kez TGRT Haber'de açıkladı: 6 milyar doları elimin tersi ile ittim

Sanatçı Yeşim Salkım, iş adamı Hakan Uzan ile boşanma davasında çok çarpıcı detayları ilk kez TGRT Haber'de açıkladı. Salkım, Uzan’ın kendisinden boşanmaması için 2001 yılından Telsim’in yüzde 50 hisse yani 6 milyar dolar teklifi kabul etmediğini söyledi.

Yeşim Salkım, Hakan Uzan ile boşanma davasının detaylarını ilk kez TGRT Haber'de açıkladı: 6 milyar doları elimin tersi ile ittim
Yeşim Salkım ile Hakan Uzan,Yeşim Salkım boşanma,Yeşim salkım ihanete mi uğradı

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, iş adamı Hakan Uzan ile boşanma süreciyle ilgili ilk kez TGRT Haber’de Yasemin Bozkurt ve Erol Köse ile Bilmedikleriniz Programına konuştu. İş adamı Uzan’ın sanatçı Salkım’a kendisinden boşanmaması için Erol Köse’yi aracı kıldığı ve bunun için 2001 yılında Türkiye'nin ikinci büyük GSM şirketi olan Telsim’in yüzde 50’sini yani 6 milyar dolar teklif ettiği ortaya çıktı. Programa telefonla bağlanan Salkım, kendisine yapılan bu teklifi doğrulayarak, “Bu parayı kabul etmedim. Çünkü ben aşk kadınıyım. Hatta aile olarak bir araya geldik. Hakan Uzan evrakları getirmişti, imzalamamı istedi, gidelim buralardan ve evliliğimizi yeniden kuralım, dedi. Kabul etmedim” ifadelerini kullandı. 

SALKIM NEDEN BOŞANDI? 

Hakan Uzan ile 6 yıl güzel bir beraberlik yaşadığını belirten Salkım, Uzan için Türkiye’nin en iyi iş adamalarından biri olduğunu söyledi. Evliliği yürütemediklerini belirten Salkım, boşanmanızın nedeni ihanet mi sorusunu şöyle cevapladı: “Bu meseleye girmek istemiyorum. Herkes sebebini biliyor. Pek çok kadın aldatılmıştır. Bunu dillendirmenin bir anlamı yok. Duygusal tarafından baktığımda çok güzel bir evlilik yaşadım. Çok iyi bir aileden geliyordum. Mesleğim gereği sorunlar yaşadık. Müzisyen bir kadının bir kanal sahibiyle evlenmesi pek kabullenilmedi. Böyle durumlar ailelerde yaşanabiliyor.  Çevresel koşullar diyelim. Uzan biraz özgürlüğüne, arkadaşlarına düşkündü, gezmeyi tozmayı severdi. Ama bitti.” 

Yeşim Salkım, Hakan Uzan ile boşanma davasının detaylarını ilk kez TGRT Haber'de açıkladı: 6 milyar doları elimin tersi ile ittim

BUGÜN OLSA EVLİLİĞİMİ BIRAKMAZDIM 

 Olayın detaylarını anlatan Köse, Salkım’a “Parayı al, sonra yine boşanırsın” dediğini ancak Salkım’ın buna “Sahtekarlık yapamam” şeklinde yanıt verdiğini belirtti.  Salkım, nafaka alıp almadığıyla ilgili çok fazla soruyla karşılaştığını belirtti. Uzan’ın evliliği yeniden kurmak istediğini belirten Salkım, “O zaman 32 yaşındaydım, gençtim ve işimi seviyordum. Başıma bunların geleceğini, bu kadar yıpranacağımı bilseydim ihanet uğruna, değmeyecek kadınlar uğruna evliliğimi bırakmazdım” ifadelerini kullandı. 

BEN AŞK KADINIYIM, PARA İÇİN PİŞMAN OLMADIM

Parayı alıp almadığı için pişmanlık yaşamadığını belirten Salkım, bir kadın olarak çok ağır durumlar yaşadığının altını çizerek “Beni yapmadığım şeylerle yaftaladılar. Hakan çok iyi bir insandı, yardım etmeyi severdi. O iyi kadınlar ve adamlar artık yoklar. Benim evlerim vardı, çalışıyordum. Hiçbir zaman bu parayı alsaydım starlar gibi harika bir hayatım oldurdu demedim. Ben aşk kadınıyım, çok aşık olduğum bir adamla evlendim” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...