Tgrt Haber
19 Şubat 2022 10:23 - Güncelleme : 19 Şubat 2022 10:35

Kırmızı Oda'dan Masumlar Apartmanı'na... Binnur Kaya'dan sürpriz

Sevilen dizi Kırmızı Oda 61. Bölümüyle final yaptı. Başrol Binnur Kaya’nın TRT’nin Masumlar Apartmanı dizisinde yine ‘Doktor hanım’ karakteriyle öne çıkacağı öğrenildi. Daha önce konuk oyuncu olarak katılan Kaya’nın Masumlar Apartmanı dizisinde daha sık görüleceği aktarıldı.

Binnur Kaya 'Doktor hanım' karakteriyle Masumlar Apartmanı'nda
Binnur Kaya 'Doktor hanım' karakteriyle Masumlar Apartmanı'nda

Yapımcılığını Onur Güvenatam ve senaryosunu Deniz Gürlek ile Melek Seven'in kaleme aldığı psikolojik drama türündeki Kırmızı Oda dizisi 61. Bölümüyle ekran macerasını sonlandırdı. TV 8 ekranlarında yayınlanan başrolünde Binnur Kaya’nın olduğu diziye reytingleri kurtarmak için Erkan Petekkaya ve Melis Birkan da katılmıştı.

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlama olan dizi final kararı alarak hayranları şaşırttı. Kırmızı Oda’nın başrolü Binnur Kaya'dan veda paylaşımı gelmişti. ‘Doktor Hanım’ karakterine hayat veren Kaya, yaptığı paylaşımda, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle.’’ demişti.

Kırmızı Oda'dan Masumlar Apartmanı'na... Binnur Kaya'dan sürpriz

MASUMLAR APARTMANI SÜRPRİZİ

Oyuncu Binnur Kaya ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Kaya’nın, başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi oyuncuların paylaştığı TRT’nin Masumlar Apartmanı dizisine tamamen dahil olduğu öne sürüldü.

Kırmızı Oda'dan Masumlar Apartmanı'na... Binnur Kaya'dan sürpriz

Konuk oyuncu olarak diziye katıldığı bölümler olan Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı’nda yine ‘Doktor hanım’ karakteriyle devam edeceği öğrenildi.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜ

Han ve Ceylan, tatsız sonuçlanan konuşmalarının ardından tatili yarıda kesip şehre dönerler. Han, vazgeçilmez sığınağına, “çöplüğe” gider ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Safiye ise Naci’nin sıkıntısını anlamaya çalışırken büyük bir sırrı öğrenir. Bu sır, Safiye’nin kaldırabileceğinin çok ötesindedir. Gülben, kayınvalidesine destek olmak için çırpınırken, evde yeni birinin varlığı, takıntılarıyla baş etmesini güçleştirir.

Doktorla bu konuyu konuşur ve onu bir hayli zorlayacak bir ödevle döner eve. Bu ödev, o büyük sırrı Gülben’in de öğrenmesiyle sonuçlanacaktır.

REYTİNG YARIŞI

Cuma günleri Arka Sokaklar, Aziz, Yalnız Kurt gibi dizilerin olması reyting yarışını kızıştırdı. 18 Şubat 2022 ve öncesinde totalde zirveye oturan Arka Sokaklar'ı yeni başlayan Yalnız Kurt dizisi takip etti. Kırmızı Oda Cuma günleri reyting yarışında bir hayli zorlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...