Tgrt Haber
29 Temmuz 2023 15:58 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 16:41

FOX dizisi Hudutsuz Sevda'ya 8 oyuncu birden katıldı! Usta oyuncu kızıyla karşılıklı oynayacak

FOX TV ekranlarında yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisinin başrolünde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş yer alıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye oyuncu anne ve kızı dahil oldu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
FOX dizisi Hudutsuz Sevda'ya 8 oyuncu birden katıldı! Usta oyuncu kızıyla karşılıklı oynayacak
dizi

FOX'ta yayınlanacak "Hudutsuz Sevda" dizisinin ağustos ayının ilk haftası Artvin'de sete çıkması planlanıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye 8 yeni oyuncu dahil oldu. Ayrıca Hudutsuz Sevda dizisinde oyuncu anne ve kızı da rol alacak. 

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİNE USTA OYUNCU KIZIYLA KATILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye ünlü bir anne kız da katıldı. Usta tiyatrocu Hülya Gülşen ile kızı Naz Çağla Irmak “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide Hülya Gülşen “Sakine”ye, Naz Çağla Irmak “Edanur”u oynayacak. 

FOX dizisi Hudutsuz Sevda'ya 8 oyuncu birden katıldı! Usta oyuncu kızıyla karşılıklı oynayacak

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

FOX‘ta ekrana gelecek dizi çok güçlü bir intikam hikâyesini anlatıyor. Karadeniz bölgesinde başlayıp İstanbul’a taşınacak olan dizinin çekimleri 15 Ağustos’ta başlayacak. Projeyi çok seven iki oyuncudan Miray Daner “Zeynep”, Deniz Can Aktaş da “Halil İbrahim” rolüne hayat verecek. Şimdiden merakla beklenen dizinin kadrosuna dahil olan iki bomba isim daha var. Mesut Akusta ile Esra Dermancıoğlu… 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Jülide 8 Eylül 2023 23:09

Güzel bir diziye benziyor başarılar ama niye bütün diziler aynı gün oynuyor hangisini izleyeceğimiz şaşırıyoruz

Aliosman 31 Temmuz 2023 10:05

Tüm başrol oyuncuları var dizi günü çok önemli

Sonraki Haber Yükleniyor...