Tgrt Haber
28 Aralık 2019 15:11

Galatasaray Antalyaspor CANLI!

Süper Lig'in kapanış mücadelesinde Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray devre arasına galibiyet ile girmek istiyor. Peki Galatasaray- Antalyaspor maçı saat kaçta?

Galatasaray Antalyaspor CANLI!
Galatasaray Antalyaspor CANLI,Galatasaray Antalyaspor CANLI izle,Galatasaray Antalyaspor canlı izle,Galatasaray Antalyaspor şifresiz izle,Galatasaray Antalyaspor şifresiz veren kanallar

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.  Galatasaray evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.. Terim'in öğrencileri lig arasına moralli girmek için 3 puan ile sahadan ayrılmak istiyor. 

Süper Lig’de geride kalan 16 maçta 6’şar galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, topladığı 24 puanla haftaya lider Demir Grup Sivasspor’un 10 puan gerisinde 7. sırada girdi.

Antalyaspor ise elde ettiği 14 puanla hafta öncesinde 16. sırada yer aldı.

Galatasaray'da 3 eksik

Galatasaray’da 3 futbolcu  müsabakada sahadaki yerini alamayacak.Tedavisi devam eden Florin Andone, sezonu kapatan Christian Luyindama ile kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi, müsabakada forma giyemeyecek.

Üç futbolcu kart ceza sınırında

Galatasaray’da üç futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Marcao, Younes Belhanda ve Adem Büyük, yarınki müsabakada sarı kart görmeleri durumunda ikinci yarının ilk haftasındaki Yukatel Denizlispor maçında görev yapamayacak.

Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’ndaki müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...