Tgrt Haber
12 Kasım 2023 21:50 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 23:10

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar! 5 milyonluk soru açıldı, işte cevabı 

Yıllardır milyonları ekrana kitleyen Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar yaşanıyor. Yarışma formatında değişikliğe giderek final sorusunu 5 milyon TL değerine çıkaran yapımcılar yarışmanın heyecanını katladı. Bugün yayınlanan bölümde ise Eyüp İşler adlı yarışmacı final sorusuna geldi. Merakla beklenen final sorusu, "İlki Sinop İnceburun ile Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla, Gökçe Ada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuşu uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişir?" oldu. İşte sorunun cevabı... 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar! 5 milyonluk soru açıldı, işte cevabı 
Kim Milyoner Olmak İster,soru,final,

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusuna gelindi. Merakla beklenen 5 milyon değerindeki soru açıldı. 

Yarışmada kısa süre önce 1 milyon lira değerindeki ödül 5 milyon liraya çıkarıldı. Ödülün 5 milyon TL'ye çıkarılmasının ardından ilk kez bir yarışmacı 5 milyon TL değerindeki soruyu gördü. 

Eyüp İşler adlı yarışmacı geçtiğimiz hafta 12. soruyu doğru bilerek 5 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı. Son soruya yanlış cevap veren Eyüp İşler 50 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

12. soru:

"İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?"

A) Hulk posteri

B) Karpuz dilimi

C) Kırmızı karanfil

D) Sedir ağacı dalı 

Cevap: B şıkkı

İŞTE 5 MİLYONLUK SORU 

Eyüp İşler adlı yarışmacı yeni bölümde büyük ödülün sahibi olmak için yarışırken soruyu da açtırdı. Henüz cevaplanmayan 5 milyon TL değerindeki soru şu şekilde: 

"İlki Sinop İnceburun ile Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla, Gökçe Ada'nın en batı ucu arasına olmak ğzere iki adet kuşu uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişir?"

Kim Milyoner Olmak İster sorunun cevabı

A: Çorum

B: Yozgat

C: Sivas

D: Tokat

Cevap: Çorum 

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar! 5 milyonluk soru açıldı, işte cevabı 

YANLIŞ ŞIKKA GİTTİ 

Öte yandan İşler, 5 milyon lira değerindeki soruya Tokat cevabını vererek yarışmadan 50 bin TL ile ayrıldı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramazan Manisa12 Kasım 2023 22:31

Yozgat

Emir12 Kasım 2023 22:29

Çorum

Kardelen 12 Kasım 2023 22:16

MŞallah iyi yariştti

Miraç12 Kasım 2023 22:08

Cevap C

Sonraki Haber Yükleniyor...