Tgrt Haber
20 Ocak 2014 22:55

Ahmet Davutoğlu'ndan dünyaya çağrı

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 'Suriye'de sözün bittiğini bugün bir kez daha gördük. 21. yüzyılın en büyük katliamına daha fazla sessiz kalınamaz'' dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan dünyaya çağrı
ahmet davutoğlu, dişişleri bakanı, suriye, vahşet, esad rejimi,

Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen raporların yayınlanmasının ardından katil Esed'e tepkiler çığ gibi. Ahmet Davutoğlu da yaşanan yeryüzü utancına sert tepki gösterdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'Hemen harekete geçilmeli'' dedi. Sözün bittiği yerdeyiz diye sözlerine başlayan Davutoğlu, ''Suriye'de kanı durduracak bir geçiş sürecini bir an önce başlatmak ve hem Suriye'yi hem de insanlığı bu eli kanlı rejimden kurtarmak ilk hedefimiz olmalı. Bu insanlık suçuna ortak olanlar ve yaşananlara sessiz kalanlar bir gün tarih ve insanlık vicdanı önünde mahkum olacaklar.'' açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...