Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 12:44 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 13:40

Bahçeli'den Türk bayrağına saldıranlara tepki: Sonuçlarına en ağır şekilde katlanacaklar

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, Türk bayrağına saldıran provokatörlere Bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımıza el uzatan, egemenlik haklarımıza dil uzatan, milli varlığımıza göz koyan kim ya da kimler varsa bunun acıklı sonuçlarına en ağır biçimde katlanacaklardır.

Bahçeli'den Türk bayrağına saldıranlara tepki: Sonuçlarına en ağır şekilde katlanacaklar
devlet bahçeli,mhp

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Fırat Kalkanı Harekat bölgesi Azez'de Türk bayrağını yakma girişiminde bulunan provokatörlere ilişkin açıklama geldi.

"SONUÇLARINA EN AĞIR BİÇİMDE KATLANACAKLAR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımıza el uzatan, egemenlik haklarımıza dil uzatan, milli varlığımıza göz koyan kim ya da kimler varsa bunun acıklı sonuçlarına en ağır biçimde katlanacaklardır." dedi.

REJİMLE GÖRÜŞME 

Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımların değerli ve isabetli olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Dışişleri Bakanımızın Suriyeli muhaliflerle Esad rejimi arasında barışın tesis edilmesi hususundaki yapıcı ve gerçekçi sözleri kalıcı çözüm arayışlarına güçlü bir nefestir. Bundan hiç kimsenin rahatsız olmasına gerek yoktur.” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...