Tgrt Haber
04 Ağustos 2021 00:48

Bakan Varank'tan oyuncu Emre Kınay'a görüntülü cevap

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, oyuncu Emre Kınay'ın yangınlarla ilgili açıklamalarına videolu paylaşımla cevap verdi.

Bakan Varank'tan oyuncu Emre Kınay'a görüntülü cevap
mustafa varank,,emre kınay,,yangın,,marmaris,,antalya,

Türkiye'nin turizmde en önemli merkezlerinden olan Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarına hem havadan hem de karadan müdahale devam ediyor. Tüm ekiplerin seferber olduğu yangınlara vatandaşlar da kendi imkanlarıyla müdahalede bulunuyor.

Yangınla mücadele sürerken zaman zaman sosyal medyada manipülatif ve provokatif paylaşımlar yapılıyor. Bazı ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yangının hala söndürülememesi hakkında olumsuz videolar paylaşıyor. O videolardan biri de oyuncu Emre Kınay'dan geldi. Sosyal medyadan canlı yayın yapan Kınay, yangına karşı canla başla mücadele eden ekiplerin çabasını hiçe sayıp asılsız iddialarda bulundu.

BAKAN VARANK'TAN EMRE KINAY'A CEVAP

Emre Kınay'ın açıklamalarına cevap, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi.

Bakan Varank, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda, "Niçin kendini herkes afet uzmanı zannediyor? Niçin zor zamanda bir ve beraber olmak yerine canı pahasına sahada çalışan insanların morali bozuluyor. Niçin her siyasette aklınıza gelen yaraları sarmak değil de siyaset oluyor? Niçin? Niçin? Niçin?" ifadelerini kullandı.

İşte Varank'ın paylaştığı o görüntüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...