Tgrt Haber
28 Mart 2014 11:33

Davutoğlu, 'Bu piyonlar ortaya çıkarılacak'

Davutoğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, 'Bu saldırıda kullanılan piyonlar ortaya çıkarılacak' dedi.

Davutoğlu, 'Bu piyonlar ortaya çıkarılacak'
Davutoğlu,piyonlar,bu piyonlar ,piyonlar ortaya çıkarılacak,ilegal dinlemeler

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir televizyon programında, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, "Bu saldırıda kullanılan piyonlar ortaya çıkarılacak" dedi.
Davutoğlu, şöyle konuştu: "Kılıçdaroğlu'nun son derece çelişkisi ifadelerinden sonra birden ilham gelmişcesine neredeyse böyle bir açıklama yapması başka birileri oraya gitti mi kaygısı... Kılıçdaroğlu'nun bir açıklama sorumluluğu var. Kılıçdaroğlu Türkiye'de ana muhalefet partisi lideri. Yani yarın iktidar olma iddiasında olması gereken bir parti lideri. Hiçbir zaman böyle bir iddiaları olmadı olamaz ama normalde böyle olması gerekir. Dolayısıyla kendisinin de sorumluluk sahibi bir siyasetçi olarak davranması ve açıklaması gerekir. Kendisine böyle bir bilgi sunuldu mu?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...